FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

Kami pabrik.

Aya biaya pengiriman barang mirah pikeun ngimpor ka nagara urang?

Pikeun urutan leutik, nganyatakeun bakal pangalusna. Jeung urutan bulk, jalan kapal laut anu pangalusna tapi butuh teuing waktos. Pikeun pesenan urgent, urang nyarankeun via pengiriman barang hawa.

Dupi anjeun rancang dina produk dieusian pikeun urang?

Bisa rancang barang nu spesipik upami Anjeun mawa sampel ka kami atawa ngabejaan urang jéntré.

Kumaha ngeunaan pangiriman produk anjeun?

A: Sampel: 7 poé;

Pemesanan formal: Biasana 25 poé sanggeus konfirmasi.

Urgent ordo: Mangga ngawartosan urang salaku awal salaku kamungkinan méméh produk anu siap.

A: harga gumantung kana item nu Anjeun paménta (Wangun, ukuranana, kuantitas)

Darso petik sanggeus narima pedaran lengkep tina item rék.

Naon rupa pembayaran anjeun nampi?

Simkuring nampi T / T, L / C, DA, DP, Kredit jangka panjang.

Lamun Kami teu puas ku barang anjeun anu kuring nampi, naon atuh?

Lamun geus kapanggih lepat sareng produk urang, mangga nyandak gambar di antarana di hareup na kirimkeun ka gambar ka kami ambéh kami bisa mastikeun naon masalah kasebut. Lamun dina tugas urang, urang mundur teh produk na kirimkeun anjeun leuwih anyar pikeun kapindahan. bea nu patali bakal on kami.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !