Taros Kami

alamat

No 23 Bldg. 3, Chuangxin 128 Park, No. 818, Qiming Jalan, Yinzhou Dist.Ningbo, Zhejiang, Cina

Surélék

crystal@lfcc.com.cn

info@lfcc.com.cn

telepon

Mob: 86-15168139921

Tel: 86-574-87849999 (815)

Fax: 87858833

WhatsApp: 86-15168139921

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !