• companyfanhao
  • 111 (10)
  • 444
  • 333
  • 222

kunaon

milih Kami

Ningbo Fanhao piaraan Produk Co., Ltd ieu kapanggih dina 2008. pabrik kami aya di No23, Bldg 3, Juara 128, 818 Qiming Jalan Yinzhou, Zhejiang Cina. Butuh 30 menit ti bandara Ningbo mun parusahaan urang. Leuwih 10 taun ngamekarkeun, ayeuna urang kudu leuwih 300 pagawé sarta 30.000 méter pasagi aréa produksi.

parusahaan urang utamana ngahasilkeun tangkal ucing, ranjang piaraan, cushions piaraan & imah, abah piaraan, strollers piaraan, piaraan bags.Our kapasitas produksina bulanan téh approx. 120pcs 40ft peti. Urang kudu nalungtik urang sorangan tur ngamekarkeun departemen, unggal bulan kami nyarankeun barang anyar pikeun konsumén heubeul urang. OEM sok wilujeng sumping.

Urang tulus ngabagéakeun babaturan anyar jeung heubeul & konsumén ti sakuliah dunya ngahubungan kami pikeun numuwuhkeun hubungan bisnis deukeut jeung urang ngaharepkeun kasuksésan silih sejahtera tur hébat sareng anjeun.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !