FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?

We are pabrik.

Apa ana biaya kapal mirah kanggo ngimpor kanggo negara kita?

Kanggo supaya cilik, nyebut bakal paling. Lan kanggo supaya akeh, cara kapal segara paling nanging njupuk akeh wektu. Kanggo pesenan urgent, kita suggest liwat kapal udhara.

Bisa Pabrik produk kasebut kanggo kita?

Kita bisa Pabrik barang sing ditemtokake menawa Panjenengan nggawa sampel kanggo kita utawa marang kita rinci.

Carane bab layang saka produk?

A: Samples: 7 dina;

Pesenan Formal: Biasane 25 dina sawise konfirmasi.

Urgent Pesenan: Mangga ngandhani kita minangka awal minangka bisa sadurunge produk siap.

A: Regane gumantung item Panjenengan dikarepake (Bentuk, ukuran, jumlahe)

Beat petik sawise nampa gambaran kebak ing item sing pengin.

Apa jinis pembayaran sampeyan setuju?

Kita nampa T / T, L / C, DA, DP, Credit Long Term.

Yen aku ora wareg karo barang sing aku wis nampa, apa ngirim aku?

Yen sampeyan nemu soko salah karo produk kita, monggo njupuk gambar saka wong-wong mau ing kawitan lan ngirim gambar kanggo kita supaya kita bisa konfirmasi apa prakara iku. Yen ing tugas kita, kita bakal mundur produk lan ngirim anyar gedhe-gedhe kanggo pamindahan. biaya related bakal kita.

Arep digarap US?


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

WhatsApp Online Chat !