• companyfanhao
  • 111 (10)
  • 444
  • 333
  • 222

Ningbo Fanhao Pet Products Co., Ltd ketemu ing 2008. pabrik Kita dumunung ing No23, Bldg 3, Innovation 128, 818 Qiming Road Yinzhou, Zhejiang China. Butuh 30 menit saka bandara Ningbo kanggo perusahaan kita. Swara 10 taun ngembangaken, saiki kita kudu liwat 300 buruh lan 30,000 kothak meter areal.

Our company utamané mrodhuksi wit cat, kasur pet, bantal pet & omahé, sabuk pet, Stroller pet, pet bags.Our kapasitas produksi saben wulan punika approx. 120pcs 40ft kontaner. We kudu nggoleki kita dhewe lan ngembangaken departemen, saben sasi disaranake anyar item kanggo pelanggan lawas kita. OEM tansah sambutan.

We Sincerely welcome kanca anyar lan lawas & pelanggan saka kabeh ndonya kanggo hubungi kita kanggo mbangun sesambetan bisnis cedhak lan kita nyana sukses Teknologi makmur lan gedhe karo sampeyan.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star

WhatsApp Online Chat !